01 maart 2024 

Geniet het hele jaar door van onze vernieuwde terraservaring bij 50|50 Hotel Belmont!

Stelt u eens voor: ontspannen op prachtige bankjes, badend in de voorjaarszon, terwijl u geniet van het rustgevende uitzicht op ons park. Bij 50|50 Belmont hebben we de afgelopen weken hard gewerkt aan ons nieuwe terras, zodat u kunt genieten van een verfrissende buitenervaring, ongeacht het seizoen.

Onze bankjes zijn het hele jaar door beschikbaar, waardoor u zelfs in de winter en het vroege voorjaar kunt genieten van de warmte van de zonnestralen. Maar wanneer het écht voorjaar wordt, zullen we al onze terrasstoelen en tafels buiten plaatsen, zodat u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner op deze prachtige plek, omringd door groen en de geluiden van fluitende vogels.

Natuurlijk blijft ons terras aan de voorkant van het hotel ook beschikbaar voor jou. Of u nu voor of na een wandeling of fietstocht langskomt, u kunt altijd genieten van een heerlijke kop koffie of een smakelijke lunch in een ontspannen sfeer.

We kijken uit naar de komst van de lente, wanneer alles weer tot leven komt en de natuur in volle bloei staat. We nodigen u van harte uit om samen met ons te genieten van het zonnetje op ons fantastische terras. Voel de warmte, omarm de rust en geniet bij 50|50 Belmont.

Kom binnenkort langs! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen.