Coronaproof vergaderen

Bij 50|50 hotel en congrescentrum Belmont vergadert u Coronaproof. Wij hebben al onze zalen en ons restaurant aangepast zodat u verzekerd bent van een veilig én prettig verblijf! Daarnaast hebben we een prachtig park met veel ruimte om ook tijdens pauzes te kunnen genieten van ruimte, frisse lucht en rust.

Bekijk ons zakelijk aanbod

Vergaderen

Ontspannen en inspireren

Vergaderen in een rustgevende en inspirerende omgeving waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staan. Wij regelen uw vergadering van het begin tot het einde, waarbij we rekening houden met al uw wensen. Wilt u een korte effectieve vergadering, een vergadering met (uitgebreide) lunch en/of diner? Kom dan naar Belmont en ervaar onze service en gastvrijheid.

Congres

Bijeenkomsten van formaat

Alles voor een succesvol congres midden in Nederland, inclusief overnachtingen. Ook voor grote evenementen en meerdaagse (internationale) bijeenkomsten.

Trainingen en workshops

Met een succesvol resultaat

Uw training of workshop op een inspirerende plek op de Veluwe? 50|50 hotel Belmont: voor iedere zakelijke bijeenkomst, van 3 tot 350 personen.

Evenement

Aandacht voor de organisatie

Organiseer uw evenement op een inspirerende locatie op de Veluwe. 50|50 hotel Belmont is een uitstekende plek voor congressen, beurzen en vergaderingen.