Congres

Ontdek uw ideale congreslocatie bij 50|50 Belmont, waar persoonlijke aandacht samengaat met kennis van zaken en sociale impact.

Organiseert u een congres of symposium, dan is onze congreshal met serre daarvoor een perfecte locatie. De congreshal biedt in theateropstelling plek aan 280 personen. De lichte serre met eigen terras en uitzicht op het park is een fijne plek om gasten te ontvangen en van een pauze te genieten.

De congreshal is uitgerust met goede audiovisuele mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat ieder congres tot in de puntjes verzorgd is en daarom bieden we professionele audiovisuele ondersteuning aan in verschillende congrespakketten. We bespreken vooraf welk pakket het beste aansluit bij uw wensen en maken daarvoor een voorstel op maat.  

Wij bieden diverse congresarrangementen. Van een lekkere huisgemaakte lekkernij bij de koffie, een uitgebreid lunch- of dinerbuffet, tot heerlijke borrelplanken en fruitspiesjes. Onze keuken staat bekend om de goede kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden.

serre
Lichte serre voor een prettige ontvangst
Stretchtent
Stretchtent op het groene terrein

Sinds 2024 bieden wij ook de mogelijkheid om uw congres te combineren met een afsluitende (alcoholvrije) borrel in de stretchtent. Geniet optimaal van de mogelijkheden van ons groene terrein in een ontspannen sfeer midden in het bos. Zo dragen zowel de inhoud van de dag als de locatie midden in de natuur bij aan een inspirerende dag!

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ons terrein.

Sociaal ondernemen maakt onderdeel uit van onze missie en zo krijgt ook uw congres sociale impact. Een verblijf bij ons geeft reintegratiekandidaten kans op werkervaring. Wij vertellen u hierover graag meer en als dat wenselijk is, geven wij uw en uw gasten een presentatie over het werk van Leger des Heils in ons hotel- en congrescentrum.

Meer informatie

Van harte welkom voor een rondleiding door ons vergader- en congrescentrum! Bel ons via 0318-482 365 of e-mail naar reserveringen@5050-belmont.nl. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u alles te laten zien wat 50|50 Hotel Belmont te bieden heeft voor uw volgende bijeenkomst.