Fietsen en wandelen in de omgeving

Ontdek de omgeving op de fiets of te voet! Op de Veluwe zijn genoeg routes te vinden. Van fiets- en wandelknooppunten tot klompenpaden. Geniet van de ruimte en de prachtige natuur.

Vanuit Belmont loop je zo het Lunterse Buurtbos in. De bewegwijzerde Belmontroute start aan de overkant van de weg. Als je de oranje pijltjes volgt, kun je een korte maar fijne wandeling van 2,4 kilometer maken. Je wandelt door het zuidelijke gedeelte van het Lunterse Buurtbos en ervaart hoe mooi en afwisselend dit bos is. Ook wandel je langs de uitkijktoren en natuurtheater De Koepel. De toren beklimmen kan! Bekijk van te voren even de openingstijden

Voor fietsers zijn er ook volop mogelijkheden voor prachtige fietstochten. Via de fietsknooppunten zijn er veel routes die uitkomen op de leukste plekjes van de Veluwe, vlakbij 50|50 hotel Belmont. Door het bos, over de hei, naar Planken Wambuis of richting Nationaal Park de Hoge Veluwe, er zijn mogelijkheden genoeg voor een heerlijke fietsvakantie. 

Bij onze receptie ligt een map voor je klaar met mooie fiets- en wandelroutes langs en in de buurt van hotel Belmont. Wil je liever van te voren een route voorbereiden, bekijk dan eens de mogelijke fietsroutes van VisitVeluwe

Ook gaat er een uitdagende mountainbikeroute langs ons hotel. Deze route voert, naast het Lunterse Buurtbos, door de heuvelachtige stukjes van de Roekel, het Edese Bos en langs de Goudsberg. Bij ons hotel is een afspuit-, watertap- en gereedschappunt aanwezig voor de MTB-ers.