Trainingen en workshops

Met een succesvol resultaat!

Bent u op zoek naar een prachtige locatie midden in Nederland voor uw training of workshop? Bij 50|50 Hotel Belmont vindt u precies wat u nodig heeft. Met tien multifunctionele zalen en alle benodigde faciliteiten binnen handbereik, bieden wij de perfecte setting voor iedere zakelijke bijeenkomst, of het nu gaat om kleine groepen of grote bijeenkomsten.

Onze medewerkers denken graag mee in de voorbereiding, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw gasten goed verzorgd worden. De zalen kunnen gezet worden in elke gewenste opstelling, aansluitend bij de training of workshop. Elke zaal heeft een rustig, groen en inspirerend uitzicht op het bos of park.

Veel mogelijkheden

Wilt u de bijeenkomst even onderbreken voor een smakelijke lunch of een verfrissend tussendoortje? Dat kan en wij regelen het graag voor u. Tijdens de verwerking van de training even wandelen in het bos? De Belmont wandeling van een half uur biedt daarvoor een uitstekende mogelijkheid. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een teambuildingsactiviteit op ons buitenterrein. Wij hebben daarvoor verschillende contacten met externe partijen die dit graag voor u verzorgen. En als de training meerdere dagen duurt, kunt u gewoon bij ons blijven overnachten in onze 50 tweepersoons hotelkamers.

Bij 50|50 Hotel Belmont streven we ernaar om uw training of workshop tot een succes te maken door een combinatie van uitstekende service, flexibele mogelijkheden en een warm welkom voor alle gasten. Dat doen we samen met onze re-integratiekandidaten. Zo heeft een training bij ons op alle mogelijke manieren meerwaarde en sociale impact.

Meer weten?

Van harte welkom voor een rondleiding door ons vergader- en congrescentrum! Bel ons via 0318-482 365 of e-mail naar reserveringen@5050-belmont.nl. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u alles te laten zien wat 50|50 Hotel Belmont te bieden heeft voor uw volgende bijeenkomst.

mediterraanse lunch
Inspirerende buitenlunch
william booth zaal
William Booth zaal