Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen!

Overnachten

Hoe kan ik een kamer boeken?

Via de website kunt u een kamer boeken, klik hier. Daarnaast kunt u bij vragen of extra wensen altijd bellen naar 0318 - 482 365 of mailen naar info@5050-belmont.nl.

Zijn er voorzieningen voor mensen met een beperkte mobiliteit?

Voor mindervaliden hebben we speciale kamers op de begane grond. Deze kamers zijn wat ruimer ingericht en hebben een aangepaste badkamer. De bedden zijn te verstellen in hoogte.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Inchecken kan vanaf 15:00 uur. Uitchecken is uiterlijk om 10:00 uur, en in de weekenden om 11:00 uur.

Kan ik ontbijten bij 50|50 Belmont?

In onze Plaza is elke ochtend een ontbijtbuffet. Dit buffet bestaat onder andere uit versgebakken broodjes, yoghurt, kwark en luxe vleeswaren en kaas. Heeft u een ontbijtpakketje voor onderweg nodig? Of alvast wat meenemen voor de lunch? Onze keuken denkt graag met u mee!

Bijeenkomsten

Hoeveel vergaderzalen hebben jullie?

We hebben in totaal 10 vergaderzalen! Waaronder de congreshal, de Heritagezaal, de William- en Catherine Boothzaal, de Bosshardtzaal, de korbelzaal en nog vier kleinere vergaderruimtes. Naast de congreshal bevindt zich ook nog een serre, perfect als aankomsthal bij een congres. Wilt u meer zien van de zalen? Klik dan hier.

Wat is jullie maximale capaciteit?

De congreshal is groot genoeg voor maximaal 280 personen. Meer weten over het organiseren van een congres bij 50|50 Belmont? Klik dan hier.

Hoe kan ik een vergaderzaal reserveren?

Een vergaderzaal reserveren kan via onze website, klik hier. Daarnaast kunt u met vragen of extra wensen altijd bellen naar 0318 - 482 365 of mailen naar reserveringen@5050-belmont.nl.

Welke technische faciliteiten zijn beschikbaar voor presentaties en vergaderingen?

In elke vergaderzaal is een koffertje te vinden met daarin alle praktische spullen, zoals een schaar of plaknotities. Ook is er in elke zaal een beamer en projectiescherm aanwezig. Onze facilitaire dienst zet alles klaar in de gewenste opstellingen en kan helpen bij het opstarten van uw presentaties en vergaderingen. In de congreshal zijn uitgebreide audiovisuele mogelijkheden.

Zijn er cateringopties beschikbaar voor evenementen? Zo ja, wat zijn de mogelijkheden?

Met onze uitgebreide ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van catering voor groepen variërend van 20 tot 400 personen. Of het nu bij ons op locatie is of op een locatie van uw keuze, wij staan voor u klaar. Laat ons de zorg uit handen nemen en maak uw feest compleet met onze cateringdiensten op maat. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 0318 482 365 of mailen naar info@5050-belmont.nl.

Re-integratie

Hoe werkt re-integratie binnen Belmont?

Op verschillende afdelingen werken re-integratiekandidaten. Er is goede begeleiding op de werkvloer door werkbegeleiders en onze re-integratiecoaches. Meer informatie over het aanmeldproces of onze werkwijze? Klik dan hier.

Overig

Zijn er aanbevelingen voor attracties in de buurt?

Ja zeker! Ons hotel ligt vlakbij Ede en midden op de Veluwe. Met 25 minuten rijden bent u in Arnhem, een leuke stad om te bezoeken. Bent u op zoek naar een specifiek uitje? Klik dan hier, er zijn genoeg opties.

50|50 Belmont organiseert sociale vakanties, maar wat is dat?

Vanuit het Leger des Heils worden een groot aantal weken per jaar sociale vakanties georganiseerd. Deze bijzondere initiatieven zijn een lichtpunt voor mensen die zich geen vakantie kunnen veroorloven. Tegen een symbolische vergoeding kunnen zij een hele week genieten van een volledig verzorgde vakantie in Hotel Belmont.

Voor de deelnemers betekent dit een welverdiende vakantie die soms al jarenlang buiten hun bereik ligt, simpelweg omdat ze niet over de financiële middelen beschikken. Het zijn momenten van rust, ontspanning en hernieuwde energie, waarbij ze even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse zorgen en uitdagingen. Deze vakanties bieden niet alleen fysieke rust, maar ook emotionele en mentale ondersteuning, waardoor de deelnemers met hernieuwde kracht en veerkracht naar huis terugkeren.

In Hotel Belmont ervaren ze niet alleen de warmte van een gastvrij verblijf, maar ook de zorg en toewijding van ons team dat er alles aan doet om hun verblijf onvergetelijk te maken. Van een comfortabele accommodatie tot smakelijke maaltijden en een scala aan activiteiten, alles wordt met liefde en aandacht verzorgd. Het is onze missie om elke gast te laten voelen dat ze ertoe doen en dat ze welkom zijn in onze gemeenschap.

Door deze sociale vakanties mogelijk te maken, vervullen we een cruciale rol in het bevorderen van inclusiviteit en gelijkheid. We geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van een moment van rust en ontspanning, ongeacht hun financiële situatie. Samen bouwen we aan een samenleving waarin niemand wordt buitengesloten en waar solidariteit en belangstelling centraal staan.

Lees meer op de website van het Leger des Heils.

Is er plek om te parkeren bij 50|50 Belmont?

Ja! Naast ons hotel is genoeg plek voor het parkeren van uw auto.

Waarom schenken jullie geen alcohol?

50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont is onderdeel van het Leger des Heils. Het Leger des Heils heeft, onder andere, als missie om wereldwijd mensen te ondersteunen die worstelen met verslaving aan alcohol en/of drugs en om hen te helpen herstellen van hun verslaving. Zowel medewerkers, vrijwilligers als gasten van het hotel laten door het drinken van non-alcoholische dranken hun betrokkenheid zien bij mensen voor wie het gebruik van alcohol ingewikkeld is. Meer hierover lezen? Klik dan hier.