Doelgroepen

Er zijn verschillende manieren, waarop je bij Belmont onder begeleiding kunt komen werken. Belangrijk is om je te realiseren dat het werk op alle afdelingen fysieke inspanning vraagt. 

(Arbeidsmatige) dagbesteding Als je een indicatie hebt voor dagbesteding dan kun je bij ons terecht. Vaak krijg je al hulp bij andere vragen dan werk en kan jouw persoonlijk begeleider het beste contact met ons opnemen om mogelijkheden te bespreken en een afspraak hiervoor te plannen.

Werkervaringsplaats en re-integratieOntvang jij een uitkering van het UWV of de gemeente en ben je op zoek naar werk? Dan heb je misschien recht op begeleiding bij het vinden van een baan. Overleg met je consulent of neem zelf contact met ons op om te kijken of je bij ons terecht kunt. Wij hebben met diverse gemeenten en het UWV afspraken hierover gemaakt.

Loopbaanbegeleiding 2e spoor Ben jij in loondienst, maar zit je tijdelijk in de ziektewet? En lukt het niet om bij je huidige werkgever te re-integreren? Dan hebben wij mogelijkheden om in overleg met je leidinggevende afspraken te maken over begeleid werken bij Belmont en de inzet van onze re-integratiecoach bij het vinden van een betaalde baan.