Privéwerkplekken

Thuiswerken lastig? Van harte welkom in 50|50 hotel Belmont! Wij bieden privéwerkplekken in onze kleine zalen aan met prachtig uitzicht op het park of bos, wifi en voldoende stroompunten voor uw laptop en telefoon om ongestoord te kunnen werken. Een goede kop koffie is verkrijgbaar in onze koffiecorner 50|50 Bean (alleen coffee to go). Wilt u gebruikmaken van onze lunchpakketten, dan kunt u dat bij uw reservering aangeven. 

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan goede sanitaire voorzieningen die extra worden gereinigd volgens het nieuwe hygiëneprotocol. 

U parkeert uw auto op ons grote en gratis parkeerterrein. En vergeet vooral niet te genieten van de omgeving in het bos midden op de Veluwe! 

Wilt u ook ongestoord werken? Wij bieden deze service in verband met de Coronacrisis vanaf 1 mei tijdelijk aan voor 29,95 euro per persoon per dag.

U kunt een privéwerkplek reserveren via e-mail (reserveringen@5050-belmont.nl ) of telefonisch (0318-482365). U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail als uw werkplek voor u gereserveerd staat.