Re-integratiecoaches

Melia Kool

Ik vind het belangrijk dat ieder mens in onze samenleving mee kan doen

In hotel Belmont maken we dat heel praktisch door mensen de kans te bieden om met ons mee te werken en hen zo te begeleiden zodat ze zich persoonlijk en vakinhoudelijk kunnen ontwikkelen. Mensen krijgen hierdoor perspectief op (financiële) zelfstandigheid en op hun eigen plek in de samenleving.

Ik ben dankbaar dat ik als re-integratiecoach hierin mijn steentje kan bijdragen.Ik ben altijd op zoek naar de mens achter het gedrag en ben geïnteresseerd in de denk- en zienswijze van anderen. Door op zoek te gaan naar de dieperliggende gevoelens, overtuigingen en behoeften van mensen, ben ik in staat om tot de kern te komen en vandaar uit tot verandering te stimuleren.

Ik heb de opleiding SPH afgerond en ben daarna ruim 6 jaar werkzaam geweest in de jeugdzorg en psychiatrie. Daarna heb ik bijna 5 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Mijn zorginhoudelijke achtergrond en mijn ervaring in het bedrijfsleven, komen in mijn functie als re-integratie coach bij elkaar. 

Rita Codée

Ik geniet er enorm van om kandidaten tot hun recht te laten komen

Spiegelen en eerlijke feedback geven horen daarbij, altijd met het doel dat iemand er verder mee komt. Door met elkaar binnen Belmont samen te werken bieden we kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om een stap verder te komen. Met mijn SPH-opleiding, opleiding tot re-integratiecoach en vele jaren werkzaam te zijn geweest in de hulpverlening heb ik ruime ervaring met zeer diverse doelgroepen.  

De uitdaging voor ons is om een goede brug te kunnen maken tussen de kandidaat en de samenleving. We kiezen voor een betrokken relatie met de kandidaten. We zien dat deze integrale aanpak de afgelopen jaren succesvol is geweest: door de intensive relatie met de kandidaten kunnen we een effectieve aanpak garanderen,  en -waar nodig – directe sturing geven.