Over ons

Historie
50|50 hotel Belmont is onderdeel van het Leger des Heils. Aan de Goorsteeg in Ede organiseren we al sinds de jaren dertig opleidingen en ontspanning. In het begin werd het terrein vooral gebruikt door de scouting van het Leger des Heils. Later kwam er een opleidingscentrum bij. Vanaf 1980 is het terrein ook toegankelijk voor mensen en organisaties buiten het Leger des Heils. Met een groepsaccommodatie (de Herberg), en al ruim twintig jaar als 3-sterren Superior hotel en congrescentrum.

Re-integratiebedrijf
50|50 hotel Belmont is een re-integratiebedrijf van het Leger des Heils. We begeleiden jaarlijks zo’n honderd mensen op hun weg terug naar de arbeidsmarkt. Ze werken binnen verschillende afdelingen in ons hotel: in de keuken, bediening, housekeeping, technische dienst, bij de receptie en het buitenwerk. Voor onze medewerkers én bezoekers hanteren we een non-alcoholbeleid. Toch iets te vieren? Met onze originele en verrassende alternatieven voor alcohol kleedt u iedere gelegenheid feestelijk aan.

Onze missie
50|50 hotel Belmont is een uniek hotel en congrescentrum gelegen bij het middelpunt van Nederland, daar waar de rust en ruimte begint. Het is dé plek voor een evenement, klein of groot.

50|50 hotel Belmont is onderdeel van het leger des heils en geeft – geïnspireerd door gods liefde – kwetsbare mensen de kans om werkervaring of vakantiebeleving op te doen op weg naar herstel van het gewone leven.

Bij 50|50 hotel Belmont verbinden we mensen aan elkaar: we maken unieke ontmoetingen mogelijk tussen (groepen) mensen die elkaar in het dagelijkse leven niet snel ontmoeten. Iedereen doet er toe en mag er zijn.

De medewerkers van 50|50 hotel Belmont verrassen met persoonlijke aandacht en verzorgen met een uitstekende keuken, producten uit eigen kwekerij en de beste non-alcoholische dranken. 50|50 hotel Belmont voelt als thuis. Iedereen gaat verrijkt bij ons vandaan.