MVO

Samenleven doe je niet alleen

Mensen kansen geven
Het Leger des Heils organiseert jaarlijks meer dan dertig vakanties in 50|50 hotel Belmont, voor mensen die normaal gesproken geen vakantie kunnen betalen. Zo kunnen ze een weekend of (mid)week even afstand nemen van de zorgen in hun leven. 50|50 hotel Belmont wil mensen kansen geven: op werk, op een vakantie, of op het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Re-integratie
50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont is onderdeel van het Leger des Heils en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inspirerend werk om hen te laten terugkeren in het arbeidsproces. 50|50 hotel Belmont is een erkend leerbedrijf en is aangesloten bij Kenwerk. Re-integratie medewerkers werken bijvoorbeeld in de bediening, housekeeping, receptie, technische dienst en op ons buitenterrein.

Biologische producten
Met een verantwoord inkoopbeleid maken wij gebruik van duurzame producten. Dit blijkt onder andere uit het aanbod van onze horecaproducten. Een steeds groter aandeel van het aanbod is duurzaam verantwoord en biologisch.

Peeze
In ons hotel serveren we koffie en thee van Peeze. Wij hebben gekozen voor Peeze omdat zij verantwoorde kwaliteitskoffie leveren. Tijdens het gehele proces - van koffieboon naar het verse kopje koffie - letten ze op kwaliteit en duurzaamheid van de koffie.