Catering

Het is mogelijk om uw catering zoals koffie/thee/limonade en maaltijden te laten verzorgen door ons. U kunt kiezen uit ontbijt, lunch en/of diner. Daarnaast is het ook mogelijk om het drinken (koffie/thee/ranja) te laten verzorgen. Groepen halen zelf hun eten en drinken op bij het hotel. Als u gebruikt wilt maken van de catering mogelijkheden, kunt u overleggen of u zelf zorgt voor borden, bestek en bekers, anders kunt u dit ook afnemen bij ons.

50|50 hotel Belmont heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van de catering voor kleine en grote groepen. Wij nemen graag deze zorg uit uw handen zodat u lekker kunt kamperen of bivakkeren.

Re-integratieplek van het Leger des Heils
50|50 hotel Belmont is een bijzondere partner. Het hotel functioneert als een re-integratiebedrijf van het Leger des Heils, die jaarlijks zo’n honderd mensen helpt op hun weg terug naar werk. Door ons uw catering te laten verzorgen, geeft u hen een kans om werkervaring op te doen onder begeleiding van professioneel keukenpersoneel.

Meer informatie
Heeft u vragen of bijzondere wensen? Neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. Bel voor meer informatie 0318 - 482365 of mail naar info@5050-belmont.nl.